Mogelijkheden

Tafels

Tafels

Bent u op zoek naar een ronde, vierkante, rechthoekige, ovale of een andere tafel? Elke tafel en onderstel is op maat gemaakt en afgestemd op de wens van de klant. Bekijk ons assortiment tafels en laat je inspireren!

Wandplanken

Wandplanken

Kiest u voor de stoere robuuste eiken wandplank van wagondelen, de strakke geschaafde (nieuwe) wandplank van massief eiken of de wandplank gemaakt van scheepsdelen? Bekijk ons assortiment en laat u inspireren wat het beste bij u past!

Wandkasten

Wandkasten

Wandkasten zijn meubels waar ieder zijn creativiteit in kwijt kan. U heeft zelf de keuze over de vakverdeling, kleur, spotjes, led-strips, grootte etc. Laat u inspireren door de wandkasten die wij in het verleden hebben gemaakt. 

Tv-meubels

Tv-meubels

Tv-meubels zijn de perfecte meubels om op maat te laten maken. Elke idee in uw hoofd is mogelijk en zullen wij met veel plezier en passie uitvoeren. Werp gerust een blik op ons mooie assortiment.

Bedrijfs gerichte projecten + overkappingen

Bedrijfs gerichte projecten + overkappingen

Ons bedrijf is erg divers in het leveren van meubels en overkappingen. heeft u een onderneming en wilt u iets nieuws of wilt u als particulier een overkapping in de tuin? Werp gerust een blik op deze pagina en laat u inspireren!

Gestoffeerde meubels

Gestoffeerde meubels

Pandawood beschikt niet alleen over de kwaliteiten om meubels van staal en hout te maken. Naast deze meubels kunnen wij ook gestoffeerde meubels op maat maken. De gestoffeerde meubels worden naar de wens van de klant gemaakt en met de juiste kwaliteit geleverd.

U inspireert, Pandawood creëert.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en nieuwe producten

Kunnen wij u helpen?

Ma t/m vr: 08.00 - 17.00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

Naaldwijkseweg 126,
2691 RL 's-Gravenzande